onsdag den 5. september 2012

Banff city tour

 
Morgentur til Minnewanka Lake for at se efter flere dyr, da vi var næsten rundt og var lige ved at ærgre os over ikke at se noget, stod der 6 hinder af wapitihjort rundt i næste sving! Æv at der 3 september
ikke var en hjort med også...
Selvom vi havde sprunget over morgenmaden, valgte vi at køre lidt mere rundt i området omkring Banff, det blev en tur langs Vermilion Lakes, så canadagæs og ænder, samt den lokale skiklub der trænede på rulleski på ruten langs søerne. Kørte en tur forbi golfbanen, kunne jo være der var nogle dyr der benyttede sig af det grønne græs der, men nej... På vejen tilbage stoppede vi ved Bow Falls, og hey, en attraktion hvor vi for en gangs skyld var helt fri for kinesere! Tog den kringlede vej omkring Tunnel Mountain tilbage til vores campground.
Efter ren afslapning et par timer tog vi bussen ind til Banff for at se nærmere på byen og dens tilbud, fandt hurtigt den irske pub, anbefalet af Verner (tak for det) flot arbejdstøj de bruger der.... smagte på de lokale varer, må jo kunne sige lidt om de kulinariske muligheder! Det blev til mere sightseeing og køb af lidt souvenirs, før næste stop for optankning, som lige blev kombineret med en god pizza på Bison pizzabar, ikke et pizzaria som man ser i Dk... flot sted og søde servitricer, var lige ved at drukne i vand da hende der passede os op kom og fyldte op når glasset var tomt... hun var møj lidt grim!
Aftensmaden i form af en god stor steak blev indtaget på Wild Bill, en ægte westernsaloon. Resten af aftenen gik med flere lokale smagsprøver, inden vi tog en taxa tilbage kl 3, blev afleveret ved døren. Ingen problemer med at sove efter en lang dag.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar