søndag den 29. september 2013

Game Drive Amboseli

28-09 Amboseli.

Tidkigt op for at se om den der bakke de kalder Kilimanjaro skulle være dukket op i nattens løb. Det var den ikke! Morgenmad og så afsted, det vil sige, vi var nogle stykker der kom ét minut for sent om til bilen, hvilket ikke var i orden... vi kører til tiden her! Tror nu at vi netop pga af det fik en fantastisk morgentur :-)

Hans var med i vores bil, så der kom lidt ny viden til. Han kunne så få det indtryk at det nu gik ret godt med de 2 sjællændere og jyden. Go stemning, og Hans gik heller ikke fri for kommentarer, og han leverede fremragende speak til video, her har vi elefanter, flodheste, traner pelikaner, og et toilet... alt i et billede.

Inden længe så vi antiloper, zebraer, og et par gnuer der var i legehumør. Derefter gik vejen igennem et indhegnet område med lodge, men alligevel stod der en pæn han elefant derinde. Den kiggede os lidt an, gik ud på vejen og stod lige foran bilen, med udtrykket: ""Her er det mig der bestemmer!" skruet på, og så luntede han videre. Næste stop var en lille sø med flamingoer, vi kørte lidt videre, for kort tid efter at vende tilbage, nu var der så mange zebraer der istedet. Før vi vendte tilbage til frokost nåede vi også at se en stor han elefant jage løver væk, men desværre var græsset for højt til rigtigt at se løverne.. Også en ørn, samt en sekretærfugl blev det til.

Eftermiddags turen bød på nye flotte motiver, en ellekrage som ikke ville lette, men med lidt hjælp smuttede den alligevel :-) Og kom i kassen. Videre var der masser af elefanter, lidt giraffer, og langt væk løver, glæder mig nu til at komme tæt på dem! Efter en tid kom toppen af Kilimanjaro frem, men hvor var elefanterne? pist væk! Og så alligevel, der kom en enkelt til syne, men på den forkerte side af bilen... han krydsede dog lige bag os, stoppede lige for at tønke, skal jeg vælte den blikdåse? vi fik vores billede af en elefantr.. med bjerget i baggrunden. Vi skulle derefter samles ved før omtalte toilet/udsigspunkt, men der kom lige en elefant unge der nok er max en måned gammel i vejen, nej hvor var den sød, og allerede nu fotograferet ret heftigt. Vi havde Sanne med i bilen, og hun var jo ked af at sende os videre, næsten værre end at stjæle slik fra små børn!!! men tiden fløj og vi skulle nå hjem til aftensmaden.

En helt god dag, ligefør jeg ikke savnede kronhjortene hjemme i Feldborg :-) Efter maden var vi igen i baren, de havde mere whisky. Fik lige spørgsmålet fra de kære sjællændere om hvad jeg syntes om fotodelen af turen til nu, og jo den del er fin. Også den vil så tilføje her. Sad ude på verandaen imens billederne kom på computeren, skønt med alle de lyde!  
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar