mandag den 30. september 2013

Hell´s Gate

29-09
Igen tidligt ud af fjerene, så vi kunne nå at skyde lidt inden morgenmaden. De fleste fik idag gode billeder af Kilimanjaro, jeg nåede da også med på vogen og fik lidt billeder! Grunden til at jeg ikke lige fik solopgangen over bjerget med var 3 store bøfler som lige skulle have sat noget på plads, gav ok billeder i morgendisen.
Efter morgenmaden gik turen nordpå igennem Nairobi, mod Lake Naivascha, denne gang med pænt meget trafik, og efter danske regler ville kørekortet ikke holde ret længe der! Spændende! Fra Nairobi gik det mod Great Rift Valley, imponerende med den revne i jorden! Velankommet til Sopa Lodge, endda før end beregnet, fik vi frokost, og blev indlogeret. 

Ovenpå den lange køretur skulle vi motionere lidt, hvilket Hell´s Gate var perfekt mål til. Første del af den tur var let game drive, hvor vi så Zebraer, vortesvin og afrikas største flyvende fugl som hedder...

 En frisk spadseretur med et par ok udfordringer, fik hos nogle fik pulsen til at stige, flot tur igennem kløften. som er opstået i asken fra seneste vulkanudbrud. Der er varme kilder, en af dem så varm at selv mine opvaskerfingre ikke kunne klare det. Inde i kløften fik Jørgen fødselsdagssang, flot kulisse til det.

Vi fik et par røverhistorier af Hans inden maden, så vi lige kunne blive ekstra obs på hvorfor vi skal have vagter med når vi bevæger os rundt på lodgen. Flodhestene kommer op og græsser imellem hytterne om natten, ligesom der også er mange giraffet og vandbukke. Vi var efter spisningen ude at se nærmere på dem. Da alle de andre var trætte, sprang vi baren over, istedet blev det en kop kaffe på verandaen, hvor aftenens lyde blev nydt.

1 kommentar:

  1. Spændende at følge med på din blog.... Nice pics :)

    SvarSlet