torsdag den 3. oktober 2013

Farvel til Naivasha, goddag til Masai Mara

30-09

.
Så har vi forladt Naivasha og flodhestene, for at ramme mægtige Masai Mara. Igen en pæn køretur tværs over Great Rift Valley, Masaiernes land. En go del af vejen var rigtig fin, men små 100 km var, skal vi sige det pænt, ret dårlige, så vi blev rystet godt igennem! Nogen burde ringe til teknisk forvaltning og be om at få et strygejern på den! Vi stak lige en genvej til sidst, det blev det ikke bedre af, men nu ret sjovt at teste bil, og vi har en kanon driver i Seif!



Vi bor her i nogle ret fede telte, måske man skulle stoppe sådan et i bagagerummet til næste campingferie... 


Endelig tid til første møde med Masai Mara. Lad mig sige det med det samme... Hold nu k... det var fedt!!! Godt nok blev det ikke en helt optimal start, da bilen fik lidt åndenød og ikke ville starte efter andet stop for at skyde dyr... vi måtte skubbes igang, og derefter undlade at standse bilen, hvilket er lig med at vi ikke kunne kanten at støtte på pga rystelser. Fandt ud af at min tele efter et par timer føles en anelelse tung at stå med håndholdt.... meen der var en go belønning, i form af fede billeder!












Efter start vanskelighederne kom vi frem til en fin løvinde som poserede villigt for os, hvorimod de 2 dovne hanløver på modsatte side bare lå i buskene og sov... Efter mange fine skud der fortsatte vi, og nu blev det rigtigt sjovt! Endnu en løvinde, og hey, hun passede hele børnehaven. Fik faktisk ikke talt helt efter, men mindst 8 unger, der var i legehumør, var det for fedt eller? Tror jeg nok lige! Måtte fejres med en GT eller måske det blev et par stykker :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar