onsdag den 16. oktober 2013

Brødrene løve

2-10

Gamedrive kl tidligt. Hyænerne var igang med at rydde lidt op og fik hurtigt selskab af gribbe, som dog havde en vis respekt og holdt sig på behørig afstand. Inden længe var der ikke mere tilbage af byttet end en af hyænerne kunne slæbe afsted med det, og gribbene fik lov at komme til krummerne... Alt imens havde en ellekrage fundet det helt perfekte sted at posere, så det gav ret ok billeder.

Videre gik det, og næste stop blev ved en flot hanløve som slikkede lidt morgensol, han så ud til at være ret tilpas med tilværelsen! Kort efter kom vi forbi et par løvinder der så mindst lige så tilfredse ud, godt mætte, men stadig med en halv topi i spisekammeret.
Inden morgenmaden skulle indtages på savannen blev der set en ørn som gav anledning til ret meget diskussion, da der var en del meninger om hvad det lige var for en... men efter kig på billeder blev det til en osprey, og vi fik madro. Igen var det ret fedt at sidde der midt på savannen og nyde morgenkaffen, og hey, Hans sørgede for lidt fløde til kaffen, ikke værst!

Efter morgenmaden kørte vi ikke langt før endnu en flot hanløve lå og dasede i solen, inden længe var de 2, da brormand kom ud af skyggen. Han var halt, måske en torn i poten... en fornøjelse at se de 2 store løver kæle som små killinger. De var da lige til at tage på skøddet og nusse lidt bag ørerne... Næste smil blev med lyd på da vi så vortesvin med unger, skal hilse og sige at de gav den gas! Der blev tumlet igennen, så de skal nok blive store og stærke. Formiddagen bød på en god afslutning da vi også nåede at få en gepard i søgeren, vel egentlig ret tæt på at være en helt igennem ok start på dagen! (man er vel jyde)

Ovenpå lidt mad stod den på afslapning i varmen et par timer inden dagens anden game drive. Spændende om de gode takter ville fortsætte. Mon ikke... endnu en flot hanløve i sigte, han havde lige sagt på gensyn til en løvinde, og territoriet skulle mærkes af. Vi så endnu en gepard, som var ret træt, og ikke havde lyst til at stile op til fotosession, det blev kun til lidt viften med ørerne... Dagens sidste skud blev af en pænt stor flok elefanter og gnuer, som gik på en for os lukket del af savannen, men et flot syn selvom de var noget fra os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar