onsdag den 16. oktober 2013

Farvel til mægtige Masai Mara og Kenya

5-10 

Ikke just det fedeste at stå op med den tanke, at nu skal vi hjem igen... men når man er ked af at skulle hjem, har det jo været en god tur! Et lille plaster på såret, vi kører game drive ud af Mara, så mulighed for flere skud. Vi så løver dase i morgensolen på vej mod Mara floden for at se stedet for classic crossing, ja gnuerne ændrer ikke vaner, der har vi altid krydset så det gør vi igen, uanset de stejle skrænter og krokodillerne der venter... men desværre fik vi ikke den oplevelse med... måske en anden gang. Så kunne vi jo nyde den toppede ørn der sad og tronede på en vissen gren på modsatte bred istedet, samt hejrens flugt lige forbi os.

Så var der ballade derude på savannen, et par zebraer var oppe at bides, tror nok lige den ene fik at føle hvad et heste/zebrabid er!! Det lød ikke som om den nød det... Fedt at se dem på bagbenene, og fik dem da også i kassen. Et par geparder var på udkig efter bytte, først fra en tue, så gik de lidt, så op at sidde igen. Vi betragtede dem et stykke tid, før det sorte næsehorn igen var set, så blev vi enige om at vi måtte se om vi kunne komme det lidt nærmere end vi havde været. Det kom vi, men det havde så valgt at var tid for en lur, og var halvt gemt af buske. Vi ventede en god stund og inden hovedet blev løftet så tilpas meget at vi kunne se det , havde vi da set en eland antilope tæt på. Tålmodigheden blev da belønnet med et kig på hornet. Nu vendte vi tilbage til geparderne som i mellemtiden havde fanget et bytte og var i fuld gang med at æde så meget af det som de kunne nå, den første hyæne havde taget opstilling og var klar, ligesom første grib sad og savlede i et træ... Lidt mere action, denne gang dog mest leg, et par impalaer prøvede hinanden lidt af. De lange spidse horn ar ikke at spøge med! Vi fik lige strukket benene, med kig på flodheste der lå på bredden og så ud til at nyde tilværelsen, inden vi trillede mod porten for at sige farvel til mægtige Masi Mara. Trist at forlade dette sted, men en kæmpe oplevelse og mange gode minder rigere!!!

Nu var der kun køreturen til Nairobi tilbage... i første omgang med sigte på Karens coffee house, eller frit oversat, Karen kaffevogn, hvor aftensmaden skulle indtages. På vejen dertil fik vi set flere sider af Kenya, og i særdeledhed Nairobi. Det var rigtig godt at vores drivere spiste sammen med os her den sidste aften, må sige at Seif lokkede lidt med en god plan om en tur.. Hvem ved om det skal føres ud i livet en skønne dag :-) Nå, men vi måtte jo videre mod lufthavnen, og nu fik jeg da set hvad de andre som havde prøvet turen før mente, når de fortalte om Nairobis trafik. Må indrømme at jeg var glad for at jeg ikke selv skulle køre der! Trafikken var også skyld i at vi ikke kom frem i samlet trop, og derved fik vi ikke sagt pænt farvel til Sanne, ærgeligt, men godt der er aftale om hjorte safari hjemme i Feldborg. Tilbage var nu kun ventetiden og den lange flyvetur. Måtte sige farvel til de andre i Amsterdam, da jeg som den eneste havde Billund som slut destination.

EN FANTASTISK SAFARI ER VEL OVERSTÅET!!!

Kwaheri Kenya

Ingen kommentarer:

Send en kommentar