lørdag den 1. september 2018

Skiftedag

31 august.

Så var dagen kommet , hvor vi  skulle forlade fastlandet og tage den lange tur til Vancouver Island..
Vi stod tidligt op så vi var klar til at køre kl 6 så der var god tid til at nå færgen kl 14:30. Det var jo knapt nok blevet lyst, så der var lidt dyr at se på vejen, faktisk stod de første White tail bucks på marken ved Nakiska Ranch, god start på dagen!

Vi kørte ned over Kamloops hvor morgenkaffen blev nydt i højt solskin, dejligt. Derfra videre mod Vancouver på en fantastisk flot køre på highwayen, det gik op og ned, rundt til højre og venstre, sikke et landskab, en krumme mere kuperet end den jyske hede! Samtidig en fornøjelse at køre her, da alle holder pæn afstand og kører efter forholdene, bare det var sådan i DK også!

Selv den lange tur ind igennem Vancouver gik fint, tæt trafik på den nu 3-4 sporede highway1, men helt uden problemer, dog ville vi gerne have set et skilt eller 2 mere mod færgen.... Vi kom frem til Horseshoe Bay og færgeterminalen, hvor vi så konstaterede at Leif havde set forkert på papirerne og vi var kommet en time for tidligt, så vi blev sendt ud af køen.... damn. Vi gav ikke sådan lige op, så fra vores parkering gik Iben over til terminalen igen, og hov, nu kunne vi alligevel komme med første færge, fedt! Det var en dejlig tur over, vi så lige et blæs fra en hval på vejen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar