lørdag den 8. september 2018

Ved havet, shh

4 september

Bøvlet med indtjekning betød jo så at vi endnu engang måtte tidligt op for at ringe til vores agent.... skal vi nøjes med at kalde det TRÆLS!!! Igen fik vi beskeden om at vi da bare skulle have brugt hotlinen... det kan i jo finde i jeres rejsedokumenter, som tidligere nævnt! Igen måtte vi fortælle at vi ikke har det nummer.... og jeg var igennem alt for at være sikker. Nu bad jeg så om at få at vide nøjagtig hvilken mail den var i! Gæt engang, den havde han da glemt at sende til os! Nu kom der så mange beklagelser, undskyldninger og forsikringer om at der ikke var flere problemer, og nå ja, det var jo hotellet der havde problemer.... vi kom kun en halv time senere til morgenmad end aftalt.....

Vi bestemte os for at gå den tur der var langs stillehavskysten, en tur på godt 5 km frem og tilbage, med mulighed for lidt omveje. Det var en smuk tur i det flotte vejr, og nok havde vi fået at vide at det var en flad rute, men lidt op og ned gik det, og selvom der var mange stop ved udsigter, kunne vi godt holde varmen. Det blev så også kun Iben og jeg der nåede ud til enden af ruten, da Lone og Leif hørte et par fadøl kalde på dem, så de måtte vende om.


Da vi efter turen tilbage, med omveje, bla. forbi de gamle cedertræer, som ikke stod tilbage for fætrene i Cathedral Grove, man føler sig lille der, kom tilbage til hotellet sad L&L med deres øl på terrassen og vi valgte efter længere overvejelse (nøøøj 2 sekunder kan føles laaaaange) at gøre dem følgeskab, da vi jo var blevet tørstige af den lange tur, og det var jo skønt at sidde ved Stillehavets kyst med en kølig pils ved hånden. Vi blev siddende der til kl happy hour var slut.... L&L fik cola til maden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar