fredag den 31. august 2018

Smukke vandfald.

30 august

Det gjorde godt at sove til kl 7:30 efter gårsdagens lille travetur, så var  vi da klar til endnu en dag med vandrestøvlerne på. Først startede vi selvfølgelig med en solid morgenmad med hele svinerie tså der var benzin på til hele dagen, da vi ikke spilder tiden på frokost.

Vi trillede stille og roligt  op mod Helmcken Fall, planen var at starte med at gå ind til den via en rute på ca en time fra p-pladsen, men ak, den var ikke blevet åbnet endnu..... så vi måtte køre op til næste vej og se om der var åbnet op ind til udsigtspunktet, det var der heldigvis, så vi kunne se det største vandfald i området. 

WOW et syn, og en lyd der mødte os da vi kom ud til dalen! Der er tryk på det vandfald skal jeg hilse og sige. Vi kunne mærke at det blev køligere da vi kom derop pga. den kraftige støvregn der kom fra det 141 meter høje fald. Det var dog også tydeligt at der var en grund til at der havde været lukket af, den kraftige røg lugt hang tungt i luften....  Der blev fotograferet fra alle tænkelige vinkler, med filtre osv.... selvfølgelig nød vi også bare synet og lyden. Da vi gik derfra havde Iben nær fået et egern med sig, men det valgte dog at løbe egne veje, dog satte det sig fint til et par portræt billeder.

Nu fik vi jo ikke den motion vi havde forventet, men det kumme jo nåes endnu, så vi valgte at køre til Moul Falls længere nede af bjerget. Det var en tur på 2,9 km, men igen, det var ikke just ud ad lige landevej, så det tog en god times tid at komme frem til første udsigtspunkt. Der kunne vi se det oppefra, med smuk udsigt over dalen. Det var jo ikke helt nok, så vi tog den ret bratte tur ned til bunden af dalen, ikke helt Iben´s kop the, men hun klarede turen ned flot, og vi fik set vandfaldet fra neden af, igen et smuk syn. Der var mulighed for at gå bagom vandet, men vi undlod at tage turen, da de der gjorde det blev en anelse våde af det. Det viste sig så at vi ligeså godt kunne have gjort det, for på turen tilbage til bilen fik vi da lige en frisk byge og et par tordenskrald med.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar