søndag den 26. august 2018

Rundt om Banff

25 august


Vi sov lidt længe, og kørte først ud da det blev lyst. Dagen skulle starte med en tur på Minnewanka Loop for at se efter wapiti hjorte, men vi nåede ikke langt før vi lige skulle stoppe og se hvad et besøgscenter ved Minnewanka Lake havde at byde på. Vi gik lidt rundt og nød den friske kølige morgen inden vi kørte videre mod Two Jack Lake hvor der var pænt flot. Der var desværre ikke klart, da røgen igen var krøbet rundt om bjergtoppene, så det var svært at få det perfekte billede i kassen, men det blev forsøgt, og mon ikke vi fik noget brugbart med derfra.

Efter det kørte vi mod Canmore for lige at se om det var bedre der så vi måske kunne få Three Sister i kassen, men nej, også det bjerg var gemt væk i disen.... så vi trillede mod en lille sø, Johnson Lake hvor vi kunne vandre de ca 2,5 km rundt om den. Vi fik da også set lidt dyr, jeg fik diverse egern i søgeren, og Leif var heldig at fange en fiskeørn. 

Derfra kørte vi til Vermillion Lakes for at se om der kunne blive billeder i dag, men nej..... lidt øv, når nu vi ved at der er fantastiske motiver bag røgsløret! 

Vi håber det bliver bedre i morgen når vi kører nordpå mod Jasper

Ingen kommentarer:

Send en kommentar