torsdag den 23. august 2018

Sightseeing i Calgary

Psssst jeg er her endnu.
Vi landede  efter en behagelig flyvetur frem til Calgary og fik ret hurtigt vores bagage så vi kunne komme videre og hente vores bil, en Dodge Grand Caravan, fin lille vogn! Da Iben var den der havde sovet mest i flyet, trak hun tjansen med at køre, hun er sjældent svær at overtale når hun kan komme bag rattet i en fed bil, og der var da heller ikke kørt mange meter før hun udbrød “Jeg kører i morgen”
Nu skulle vi så finde vores hotel i Calgary, der skulle ikke være langt..... men det blev der.! Vi har fået en GPS med herover, men den er ikke just opdateret på de nye veje i Calgary, så vi fik set et stort fint industrikvarter, og kan da finde frem til både Fed-ex og UPS.... og Iben blev god til at vende rundt.
Efter 23 timer på farten nåede vi dog frem til første hotel på turen, et ganske fint hotel, hvor vi efter aften/morgen mad og en af de lokale øl (tog selvfølgelig en stor for at være sikker på at kunne sove) gik i seng kl 21,30 lokal tid.

Det gjorde godt med en tur i laderen, og vi stod op, klar til at trille mod Banff. Efter en solid morgenmad og masser af kaffe blev kursen sat mod bjergene, og det lykkedes at komme ud af Calgary uden at køre forkert mere end 5 gange... Nu er der en del store skovbrande i British Columbia, så det varede desværre længe inden vi kunne se bjergene, da toppene er gemt bag et røgtæppe.... men de dukkede da op som silhouetter efterhånden som vi nærmede os. Ikke det fedeste, når vi gerne vil tage billeder.... men sådan er det.
 Vi gjorde stop i Canmore, jeg ville gerne se et galleri med fede naturfotos, inspiration er jo altid godt. Efter det blev det til café besøg og så lige et kig på det marked de havde stablet på benene i dagens anledning, meget hyggeligt.

Fra Canmore kørte vi til Banff hvor vi skal have 3 overnatninger på Rimrock hotel, det bliver for fedt! Fantastisk hotel med beliggenhed, beliggenhed, belligenhed! Tænker jeg snart finder kameraet frem.... Vi tog bussen ned i byen og gik rundt og kiggede på flotte huse og masser af blomster overalt.
Til Iben’s store glæde fandt vi en butik som solgte..... kameraer. Nu er hun ikke uden kamera mere, så hun er klar til for alvor at komme ud på tur i morgen, hvor vi starter ud med Moraine Lake, håber det bliver godt trods røgen....
Behøver jeg sige at hun ikke får lov til at have 2 tasker med?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar