torsdag den 30. august 2018

Fuld fart på

28 august

Så er det blevet tid til at køre videre fra Jasper og begynde turen ud mod kysten. Selvfølgelig er det alt for tidligt, der kunne bruges meget mere tid i The Rockies, men meget mere venter os, og det er jo heller ikke slut med bjerge endnu. Vi fandt uden problemer fra vores hotel ved Pyramid Lake  og ind gennem Jasper, nu havde vi jo også set en del af den i vores søgen efter Hampton Inn..... Vognen fik lidt juice på, og vi satte kursen mod Blue River for at få en sejltur på Thompson floden. Under vejs gjorde vi stop ved Mt. Robson, Canada’s højeste bjerg på små 4000 meter.... det kan de sagtens sige, vi så nok ikke mere end halvdelen af den.... skyerne hang lavt.

Efter en flot køretur var vi fremme ved Blue River, hvor bjergene var pakket ind i dis, dog ikke mere end vi kumme se dem. Vi fik købt billetter til en River Safari, først en tur i deres nye katamaran kanoer so gled nærmest lydløst over vandet, og derefter en tur i jetbåd på floden.

På første del nød vi roen og det smukke landskab. Det var så en af de meget få ture om året hvor der ikke blev set hverken dyr eller ørne.... ØV! Alligevel en flot tur. Efter den stille tur kom vi ombord i et par lidt mere vakse jetbåde, som nærmest fløj hen over vandet, en ret fed tur undtagen for Iben, som på ingen måde er til fuld fart hen over vandet (medmindre Dodge da kunne flyve)

Efter strabadserne på floden kørte vi videre mod Nakiska Ranch i Well’s Gray nationalpark. Det er ejet af danskere, så det bliver jo rart at sige pænt goddaw! Vi nåede desværre for sent frem til Nakiska til at nå aftensmaden der, så vi måtte køre at smut tilbage til Clearwater for at få fyldt lidt i sækken, det viste sig så at være helt ok, skøn mad, god vin (en syrah fra BC, så den var lokal, og sidst men ikke mindst, super god betjening 

Nu skulle vi så køre de 30 km op til Nakiska Ranch igen, ikke noget problem, Iben har fået tæmmet Il Tempo Gigante og vi fløj op ad vejen. Efter et par hårde dage gik vi tidligt i seng for at få hvilet lidt ud


Ingen kommentarer:

Send en kommentar