torsdag den 11. oktober 2018

Downtown Vancouver

9 september

Sidste hele dag i ferien, igen valgte vi at dele os. Desværre for os ikke det bedste vejr, men igen, de trænger i den grad til regn, så fint nok, vi klarer os. Ikke vejr til den lange tur rundt om Stanley Park, så den har vi tilgode.... Vi valgte at gå til den gamle bydel, Gastown for at se nærmere på den. Mange fine bygninger og masser af hygge. Vi blev ramte af en lidt mere seriøs byge, så vi måtte søge ly i en bar (jojo den er god nok) og når det skulle være, var det jo ikke værst. Der blev købt de sidste få souvenirs, og vi gik videre uden at kigge på kortet...  hyggeligt nok, indtil vi kom til en bydel hvor der var mange hjemløse på gaden.... vi valgte at dreje af og gå mod centrum igen.

På vejen tilbage til hotellet blev vi ramt af en byge, som gjorde at Iben måtte have gang i føntørreren da vi nåede frem. Det blev til en kort pause på hotellet, til det lysnede igen.
Nu var vi så nået frem til sidste aften i byen, og vi valgte selvfølgelig The Keg som afslutning på vores ferie. 

Vi fik en ny tjener istedet for Jannie, det var ikke noget godt bytte.... jojo, der skal også være plads til føl, men alligevel... Vi fik bestilt dagens drink, som blev serveret ok hurtigt, men hvor var vandet? Nu var det jo sidste aften, så der blev bestil en af de større bøffer, med sovs! Bearnaise sovs! Iben gjorde den nye tjener opmærksom på hendes allergi, jaja.... så var vi ikke helt sikre på at alt var ok, men manageren fra i aftes komma forbi og sagde hej. Nu var vi jo lidt spændte på maden, men det forsvandt da manageren kom og serverede maden for Iben, og blot sagde, der er ingen problemer, spis bare! WOW tredje aften her, og det virker som om vi er stamkunder..... nå, men et lille pip fra tjeneren havde været ok.... og vi manglede vand! En dejlig aften, og vi fik da sagt til manageren at vi savnede Jannie. Det kunne hun godt forstå, en dygtig pige som de var kede af at skulle undvære! Nu var hun jo desværre for dem på vej hjem til Montreal, vel at mærke i bil! Det er tværs over Canada, så vi overhaler hende nok når vi flyver til Toronto i morgen....

For en gangs skyld tidligt hjemme, så hvad gør vi nu? Jo, napper et glas rødvin og begynder at pakke kufferten om, sjovt nok var den blevet lidt rodet efter 19 dage på farten... forstår det ikke!
Der gik lidt tid med at få styr på den kuffert, men det lykkedes at få plads til det hele igen.

Iben sad i sengen med mobilos for at blive opdateret på verden, nu vi havde godt internet, da jeg tog elevatoren til toppen på 22. etage for at se om jeg kunne få et par billeder med lidt af skylinen på. Det var heldigvis klart vejr, Så jeg fik nogle fornuftige skud fra toppen, glæder mig til at se nærmere på dem. Da jeg kom ned på 4.igen, hvor vi bor, var Iben væltet om på søndersiden, og der var ikke ikke tegn på at hun ville vågne igen, så jeg listede rundt og fik pakket det sidste og kameragrejet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar