torsdag den 11. oktober 2018

En dejlig dag.

6 september 

Dagen startede med en dejlig gåtur i den lille park tæt på hotellet for Iben og jeg inden den fælles morgenmad, og et tillykke til Lone i anledning af hendes fødselsdag.
Derefter valgte vi at dele os, planerne var jo blevet ændret lidt pga. diverse udfordringer i går, Lone og Leif gik på havnen, og vi kørte op til Gunner. Det tog så halvanden time at køre de omkring 35 km grundet vejarbejde 

Han stod klar til at tage imod os, for at vise sit paradis frem. Vi startede med en kop kaffe og noget af den hjemmerøgede laks, det var godt Efter masser af snak, fik vi en rundvisning i den store frugthave, drivhuset, og køkkenhaven det var flot, og Iben kunne da godt lige tænke sig sådan en have. Ovenpå den tur skulle vi køles ned med en øl, ikke værst. Iben smagte på den hjemmelavede brombær vin, hun gav Gunner ret i at den kunne have været bedre.... 
Vi måtte gerne være blevet hele dagen, men Gunner forstod godt at vi gerne ville se lidt af Victoria også, så efter nogle hyggelige timer trillede vi videre.

Nu var det blevet varmt, så de kortærmede bukser kom på, og vi satte kursen på gåben mod havnen. Igen blev imponeret af den kaskade af blomster der var alle vegne! Det er simpelthen et fantastisk syn, tror nok Fredensborg har lang vej igen, før den grønne slotsby slår igennem!. Der var masser af mennesker og aktiviteter i hele havneområdet, vandflyvere, diverse både til hvalsafari og masser af boder, ret hyggeligt. Vi bestemte os for at gå rundt om den lille halvø, som der er havn hele vejen rundt om. Det blev til et pitstop på Fishermans Wharf, vel nærmest Victoria’s bud på Nyhavn, med farver og spisesteder, dog mest fisk og skaldyr, så vi måtte nøjes med de våde varer.... Næste spændende stop blev der hvor de store krydstogt skibe ligger til, der var 3 af de pænt store. Der var en del fine huse med en fornuftig udsigt på vejen rundt, desværre også noget nybygget som på ingen måde passer ind i miljøet.

Efter en dag hver for sig, mødtes vi igen med Lone og Leif, der blev inviteret på fødselsdags middag, og efter at have gået lidt rundt i byen igen for at finde et godt sted, endte vi på hotellet, det vidste vi var godt, og de havde styr på allergener.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar